Glassrekkverk

Glassrekkverk gir lys og skaper romfølelse, i tillegg til å være veldig lekkert å se på. Vi hjelper deg med glassrekkverket til din trapp.

Glassrekkverk er kanskje det mest moderne uttrykket man kan ha i en trapp. Glasset gir godt med lys og oversikt, i tillegg til å være et veldig solid materiale. Glassrekkverk er helt vedlikeholdsfrie. Det eneste du behøver å tenke på er normalt renhold.

Herdede og laminerte glass er noe av det tryggeste du kan ha som et rekkverk. Et herdet glass tåler enorme påkjenninger, uten å bryte. Allikevel kan også herdede glass knuse. Dersom dette skjer vil glassbråtene ha helt glatte kanter, slik at man ikke kutter seg. Når man i tillegg laminerer glassene, blir alt av glass hengende oppe selv om det skulle ryke. Det er denne sikkerheten som gjør at glassrekkverk ofte er det prioriterte alternativet på steder hvor det ferdes mange mennesker, eller ekstra sikring er nødvendig.

Ulike typer glassrekkverk

Det finnes mange ulike løsninger på glassrekkverk til trappen. Rekkverk i rustfritt stål er både elegant og tidløst. Det er denne typen rekkverk mange tenker på, når man først ser etter glassrekkverk. Her finnes det mange muligheter for å lage variasjoner, for eksempel ved å bruke en overløper i samme tresort som trinnene i trappen.

Glassrekkverk i aluminium er også veldig populært. På disse åpner det seg muligheter for å ha både stolper og overliggere i ulike farger, som passer stilen til huset. Det er mulig å velge mellom en mengde RAL-farger, så aluminiumen kan farges til å passe til nærmest alle andre farger.

Stolpefrie glassrekkverk er kanskje det mest eksklusive. Som innendørsrekkverk passer det veldig godt, fordi det virkelig gir et luftig inntrykk ved trappeåpningen eller langs vangen. Disse rekkverkene skaper et sømløst utrykk, helt uten forstyrrende elementer. Ekstra lekkert blir det ofte dersom du velger en overløper i treverk, gjerne samme som trappetrinnene.

Glassrekkverk fra Trendtrappen

Trend Trappen er et lite firma med tilholdssted i Kristiansand. Vi startet i 2013, men har over 17 års erfaring innen snekker- og trappebransjen. Vi leverer både tradisjonelle og trendy trapper i aller øverste klasse. Ved å samarbeide tett med våre anerkjente partnere kan vi levere glassrekkverk i ypperste kvalitet, til gunstige priser.

Dersom du har spørsmål om glassrekkverk eller andre trapperelaterte spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi kommer gjerne på befaring hos deg for å høre dine ønsker og se på mulighetene. Sammen kommer vi frem til den perfekte trappen for deg.

Trendtrappen.no leverer alltid det lille ekstra, for å være sikre på at du velger oss som din leverandør av trapper, stolper og glassrekkverk.