Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/customer/www/trendtrappen.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4862

Håndløper

Her finner du et utvalg av de håndløperne vi har i vårt sortiment, spør oss gjerne om du har andre ønsker. Håndløpere definerer ofte hvilken stil trappen har. Her kan det være en god ide å samkjøre stilene med interiøret i boligen. Håndlistene kan leveres i stort sett alle tresorter i tillegg til forskjellige stål typer. Ta gjerne kontakt med oss, dersom du har spørsmål.

En håndløper til trapp kan være produsert i flere typer materialer. Det viktigste er at den er solid og stabil, ettersom man støtter seg på den i trappen. Derfor kan det også være lurt å vaske med avfetter av og til, fordi hånden etterlater fett på håndløperen. En håndløper i tre bør også oljes en gang i blant for å bevare glansen. Du har helt sikkert sett håndløpere med lange slitte partier. Når du har håndløpere i tre unngår du enkelt dette med litt olje.

En trapp uten håndløper ser ofte ut som den egentlig mangler noe. Derfor er det veldig vanlig å montere dette sammen med trappen. I tillegg gjør håndløperen selvfølgelig også trappen tryggere å bruke, spesielt for eldre og barn.

En håndløper i tre eller rustfritt stål gir trappen et flott utseende. Vi kan levere et stort utvalg av forskjellige håndløpere så ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon. Vi hjelper deg gjerne med å velge materialtype og design som passer til din trapp og din bolig.

Trendtrappen.no er din leverandør av trapper. Vi kommer gjerne ut på befaring for å se og høre deres ønsker. Deretter kan vi skreddersy trapp og håndløpere akkurat slik dere vil ha det. Kontakt oss på telefon 901 16 241 eller på e-post til idar@trendtrappen.no om du har spørsmål, eller trenger ny håndløper til din trapp. Vi snakkes.

Klikk på bildene for å forstørre