Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/customer/www/trendtrappen.no/public_html/wp-includes/functions.php on line 4862

STOLPER TIL TRAPPA

Her finner du et utvalg av stolper som kan brukes som inspirasjon, Vi lager de fleste stolper etter ønsker selv om de ikke er blant våre faste sortiment. Utvalget er uendelig og vis oss gjerne et bilde av en stolpe du liker og vi skal prøve å lage den.

Stolper til trappen kalles også meglere eller konger. Vi har et rikt utvalg av disse i vårt sortiment, men vi kan også lage stolper slik du vil ha dem. Enten etter ditt design, eller ut fra en tegning eller et bilde.

Stolpen er selve sjefen for trappen, den som setter standarden for hvordan resten av trappen oppleves. En elegant rolig og «usynlig» trapp vil gjerne ha tynne stolper uten dekor. En mer royal og visuell trapp har gjerne kraftige stolper med innfrest dekor og en stolpehatt. Vi leverer alt fra slanke moderne stolper, til de mest aristokratiske variantene. Det er sjeldent vi opplever en løsning vi ikke klarer å lage.

Trend Trappen er et lite firma med tilholdssted i Kristiansand, som startet i 2013. Vi har over 16 års erfaring innen snekker- og trappebransjen og leverer tradisjonelle og trendy trapper i øverste klasse. Ved å samarbeide tett med våre anerkjente partnere, kan vi levere trappeløsninger i øverste klasse, til gunstige priser.

Dersom du har spørsmål om trapper eller stolper er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi kommer gjerne på befaring hos deg for å høre dine ønsker og se på mulighetene. Sammen kommer vi frem til den perfekte trappen for deg.

Trendtrappen.no ønsker å være din leverandør av trapper og stolper og vi strekker oss for å levere det lille ekstra.

Klikk på bildene for å forstørre